1395-03-18 12:57
739
0
33226
جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر گلستان:

نقد رسانه‎ای نوعی «امر به معروف» است / «خیرخواهی»؛ اولین شرط در «امر به معروف و نهی از منکر»

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گلستان نقد رسانه ای را امر به معروف خواند و گفت: بند "م" قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر به رسانه قدرت نقد داده و از آنان در این زمینه حمایت خواهد کرد.

به گزارش گلستان ما به نقل از پاسرو؛ یاسر قزوهی، جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گلستان، ظهر امروز در نشست هم اندیشی و ارزیابی عملکرد رسانه های بر خط استان در خصوص فریضتین، از تصویب قانون حمایت از آمرین به معروف و ناهیان از منکر در تاریخ 2/2/94 خبر داد و گفت: ستاد احیای فریضتین در سال 1372 پس از فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص شبیخون فرهنگی، تشکیل شد.

وی افزود: اساس کار ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این است که فرهنگ این دو فریضه واجب را به گونه ای در جامعه پیاده کند که تمامی مردم آمر به معروف و ناهی از منکر بشوند.

قزوهی با دفاع از قانون مصوب حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر، ابراز کرد: این قانون بهترین قانونی است که می تواند حقوق این افراد را استیفا کند.

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گلستان با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر یعنی فدا شدن، تصریح کرد: امام حسین (ع) مظهر این دو فریضه واجب هستند که خود را فدای این راه کردند، در واقع تا نسبت به دیگران احساس محبت و مسئولیت نکنیم نمی توانیم آمر به معروف و ناهی از منکر باشیم.

وی افزود: وقتی از شهید خلیلی (شهید آمر به معروف و ناهی از منکر) پرسیدند چرا این کار را کردی پاسخ داد من فکر کردم به ناموس شما دارد تعرض می شود، این سخن به معنای احساس مسئولیت کردن نسبت به همنوعان است.

قزوهی گفت: امر به معروف و نهی از منکر باید درست تعریف بشود، در قرآن نگفته است امر به واجب بلکه امر به همه معروفات انسانی کرده، بنابراین این دو فریضه فراتر از دایره دین هستند و همه خوبی های شئونات بشری را در بر می گیرند، دایره این دو فریضه را قرآن وسیع گرفته اما ما با تنگ نظری این دایره را کوچک می کنیم از این رو اولین قدم برای احیای این دو فریضه تبیین درست آن است.

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گلستان خاطرنشان کرد: اولین شرط انجام این عمل خیرخواهی است، نمی شود کسی را دوست نداشت و آن را به خوبی ها دعوت کرد اما امروز این مهم مغفول مانده و حس بی تفاوتی جامعه را فراگرفته است.

وی همچنین متذکر شد: همه منکرات و معروفات مهم است و حجاب و عفاف تنها یک بخش از آن است.

قزوهی به لزوم پرداختن به امر به معروف و نهی از منکر در رسانه ها اشاره کرد و ابراز کرد: اولویت کار رسانه نقد است که همین مورد به معنای امر به معروف و نهی از منکر است البته نقد با انتقام جویی و جناح بازی تفاوت دارد ولی اگر نقد درست بشود امر به معروف هم صورت می گیرد.

جانشین دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان گلستان اضافه کرد: بند "م" قانون حمایت از آمران به معروف و ناهیان از منکر به رسانه قدرت نقد داده و از آنان در این زمینه حمایت خواهد کرد.

وی همچنین اذعان کرد: اگر امر به معروف و نهی از منکر به صورت صحیح تبیین شود هر عقل سلیمی آن را می پذیرد، بعد از تبیین نیاز به آموزش داریم و قطعا با زبان نیش دار  و کنایه راه به جایی نخواهیم برد، بعد از آموزش نیز باید مردم را نسبت به معروفات و منکرات حساس کرده و حس مسئولیت پذیری را در مردم بارور کنیم.

انتهای پیام/

نظرات

دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خبرگزاری گلستان ما در وب سایت منتشر خواهد شد

پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد

© کپی بخش یا کل هر کدام از مطالب گلستان ما با ذکر منبع امکان پذیر است.